tisdag 2 december 2008

Lyfta i motvind

Hela dagen idag ägnas åt jobbet och planering av vår verksamhet ute på Skapa i Sävast. Det är viktigt att vi verkligen definierar näringslivsutveckling och vilken roll kommunen ska spela i den för att Boden ska stå än starkare i tillväxtligan framöver. Vi i Boden har många positiva investeringar och tillväxtfaktorer just nu, fler än på mycket länge. Nu pratar vi inte längre om nedläggning utan utveckling. Trots att vi nu alla finns i tider av ekonomisk oro. Men det är nu om någonsin det är viktigt att se framåt och hitta styrkorna för orten och regionen. Drakar lyfter som bekant bara i motvind. Boden har lyft och har tagit bra höjd, nu gäller det att hålla fart och höjd uppe.

Gårdagskvällen bjöd på gruppmöte, ett ovanligt diskussionsrikt sådant. Ska bli spännande att se vad måndagens kommunstyrelse och sen fullmäktige kommer att innehålla för debatter.

Ser fram emot en kväll helt utan inbokade möten eller andra åtaganden. Inte ens någon träning för barnen :). Om det inte hade varit så kallt så hade det nog blivit en sväng i längdspåret. Får nog hitta någon annan motionsform istället för kvällen. Annars kanske det enbart låter som en undanflykt från träning :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar