torsdag 15 januari 2009

Besöksnäringen är på gång i Boden

Inspirationsdagen för besöksnäringen i Boden är genomförd, med ett fantastiskt positivt resultat. Det var närmare fyrtio deltagare, entreprenörer som valt att ta en eftermiddag från sina verksamheter för att delta i denna dag. Handeln, turismen, kommunala tjänstemän och politiken fanns på plats, och samtalen och diskussionerna var översvallande positiva. Så himla kul. Ett stort TACK till alla som var med och bidrog under dagen!

Vi fick ett mycket bra avstamp inför det kommande arbetet med utveckling av stadskärnan och besöksnäringen. Alla var rörande eniga om att det är oerhört viktigt att fokusera, samverka och synka resurserna för detta arbete. En gemensam organisation är kontentan av dagen. Ärmarna är uppkavlade sen ett år tillbaka och nu fördjupar vi arbetet och ökar hastigheten i utvecklingsarbetet. Jag unnar alla att få ha ett så himla kul jobb som jag har just nu, utvecklingsfrågor och visionsarbete. Yes!

1 kommentar:

  1. Hej Åsa!
    Fin blogg du har. Jag har också blogspot men har inte lyckats få in twitterfeeden, hittar ingen gadget som fungerar. Skulle bli jätteglad för tips om vad den du har använt heter!
    Stina Ericsson
    www.turistchefenbloggar.blogspot.com

    SvaraRadera